مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 فروردین 1401 ساعت 11:222022-04-16بين الملل

ناوالنی از گوگل و متا خواست تبلیغات شان را به ابزاری ضد جنگ تبدیل کنند


منتقد سرشناس کرملین از غول های رسانه های اجتماعی همچون گوگل و متا/فیس بوک خواست تا به ابزارها و پلتفورم های تبلیغاتی خود اجازه دهند تا به صورت انتخابی تغییر کاربری دهند تا یک کمپین تبلیغاتی سراسری راه اندازی کنند که واقعیت خونین عملیات نظامی ویژه .

- منتقد سرشناس کرملین از غول های رسانه های اجتماعی همچون گوگل و متا/فیس بوک خواست تا به ابزارها و پلتفورم های تبلیغاتی خود اجازه دهند تا به صورت انتخابی تغییر کاربری دهند تا یک کمپین تبلیغاتی سراسری راه اندازی کنند که واقعیت خونین "عملیات نظامی ویژه" کرملین را نشان دهد و با این کار به دور زدن سلطه رییس جمهور روسیه بر رسانه ها و ارائه اطلاعات به مردم عادی روس درباره واقعیت جنگ در اوکراین کمک کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه تک کرانچ، الکسی ناوالنی در رشته توییتی طولانی تفکرات خود را مطرح کرد و مستقیما از گوگل و متا و تعدادی از رهبران سیاسی غربی خواست تا بررسی کنند که چطور می توانند جبهه ای دوم در برابر جنایت های جنگی کرملین ایجاد کنند.

وی گفت: نخست باید متوجه باشید که هیچ 75 درصد حمایتی از جنگ با اوکراین در داخل روسیه وجود ندارد.

این دروغ کرملین است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناوالنی از گوگل و متا خواست تبلیغات شان را به ابزاری ضد جنگ تبدیل کنند

ناوالنی از گوگل و متا خواست تبلیغات شان را به ابزاری ضد جنگ تبدیل کنند