مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 فروردین 1401 ساعت 12:222022-04-13سياسي

پتانسیل های لازم برای ارائه راهکار رفع چالش های جامعه در مراکز آموزش عالی وجود دارد


رییس سازمان امور دانشجویان بر اهتمام جدی دولت سیزدهم به جایگاه دانشگاه ها و دانشجویان تاکید کرد و گفت: توجه دولت ها به این نهاد بزرگ علمی کشور، - رییس سازمان امور دانشجویان بر اهتمام جدی دولت سیزدهم به جایگاه دانشگاه ها و دانشجویان تاکید کرد و گفت: توجه دولت ها به این نهاد بزرگ علمی کشور، عامل رشد و توسعه و خودکفایی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداشپور در حاشیه نشست و افطاری با اتحادیه های دانشجویی در گفتگویی از حضور رییس جمهور در خوابگاه دانشجویان دانشگاه خوارزمی استان البرز قدردانی کرد و گفت: این رفتار دولت را امید بخش و نشاط انگیز دانست و آن را نشانگر رویکرد و اهتمام جدی دولت سیزدهم به جایگاه دانشگاه ها و دانشجویان در فرآیند تحولات رو به رشد کشور ارزیابی کرد.

دکتر داداشپور از دانشگاهیان و دانشجویان به عنوان موتور محرک فعالیت های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و اظهار داشت: توجه دولت ها به این نهاد بزرگ علمی کشور، عامل رشد و توسعه و خودکفایی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی در ادامه افزود: توانمندی ها و پتانسیل های لازم در مراکز آموزش عالی کشور برای ارائه راهکار رفع چالش های جامعه وجود دارد و تعامل و نگاه مثبت دولت در این چند ماه اخیر به توانمندی های نخبگان داخلی، نوید بخ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پتانسیل های لازم برای ارائه راهکار رفع چالش های جامعه در مراکز آموزش عالی وجود دارد

پتانسیل های لازم برای ارائه راهکار رفع چالش های جامعه در مراکز آموزش عالی وجود دارد