مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 فروردین 1401 ساعت 11:322022-04-12سياسي

شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی راه اندازی خواهد شد

شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی راه اندازی خواهد شد

رییس کل دادگستری استان کرمان از راه اندازی شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی خبر داد و گفت: کاهش ورودی به سیستم قضایی با استفاده از ظرفیت های اجتماعی یکی از ضرورت های جامعه امروز است و جامعه باید بر این مبنا حرکت کند زیرا با افزایش شعب دادگاه مشکلی حل نمی شود.

- ایسنا/کرمان رییس کل دادگستری استان کرمان از راه اندازی شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی خبر داد و گفت: کاهش ورودی به سیستم قضایی با استفاده از ظرفیت های اجتماعی یکی از ضرورت های جامعه امروز است و جامعه باید بر این مبنا حرکت کند زیرا با افزایش شعب دادگاه مشکلی حل نمی شود.

یدالله موحد در دیدار با رییس و کارکنان محاکم خانواده مرکز استان کرمان با اشاره به اینکه همه باید برای تحقق کاهش ورودی پرونده ها به دادگستری تلاش کنند، افزود: فرایندهای دادرسی را باید در حد توان کاهش داد و رسیدگی های قضایی به شکلی انجام شود که از طرح دعاوی بعدی نیز جلوگیری شود.

وی در ادامه از خدمات و تلاش های انجام شده در محاکم خانواده کرمان تقدیر کرد و گفت: عملکرد محاکم خانواده خوب ارزیابی می شود و گلایه مندی بسیار کم در این حوزه نشان می دهد که همکاران با صبوری، متانت و عزت نفس در حال خدمت هستند و انشاالله امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری نیز داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی راه اندازی خواهد شد

شعبه هشتم دادگاه خانواده کرمان به زودی راه اندازی خواهد شد