مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 فروردین 1401 ساعت 16:172022-04-11بين الملل

تداوم حملات کماندویی ترکیه در مرز عراق و سوریه


وزارت دفاع ترکیه بار دیگر از عملیات در مرز با سوریه و عراق با بهانه مقابله با تروریست های «پ ک ک» خبر داد.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع ترکیه روز دوشنبه به تداوم حملات کماندویی ارتش ترکیه  در مرز این کشور با سوریه و عراق اشاره کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که دستکم دو تروریست وابسته به گروه پ ک ک و یگان های مدافع خلق در منطقه عملیاتی سپر فرات در شمال سوریه از پادرآمدند.

بنابر اعلام وزارت دفاع ترکیه، یکی دیگر از تروریست های پ ک ک که از طریق پهپاد شناسایی شده بود در شمال عراق از پادرآمد.

ترکیه همواره با بهانه تجمع نیروهای گروه تروریستی پ ک ک در شمال عراق و سوریه، وارد خاک این دو کشور می شود.

وزارت دفاع ترکیه روز یکشنبه نیز اعلام کرد که نیروهای امنیتی ترکیه 6 تروریست پ ک ک و یگان های مدافع خلق   را در شمال سوریه و عراق از پادرآوردند.

 وزارت دفاع ترکیه در حساب توییتری خود اعلام کرد: سه تروریست در منطقه عملیات چشمه صلح و دو تروریست در منطقه عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه از پا درآمدند.

یک تروریست دیگر پ ک ک نیز در منطقه زاپ در عراق به هلاکت رسید.

ترکیه مدعی است که گروه تروریستی پ ک ک از پایگاه هایی در شمال عراق برای مخفی شدن و طراحی حملات تروریستی در ترکیه استفاده می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تداوم حملات کماندویی ترکیه در مرز عراق و سوریه

تداوم حملات کماندویی ترکیه در مرز عراق و سوریه