مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 فروردین 1401 ساعت 10:572022-04-10سياسي

شروط مجلس برای تجدیدنظر در آرای قطعی شعب دیوان عدالت اداری


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای چگونگی و روند تجدیدنظر در آرای قطعی شعب دیوان را با تعیین شروطی مشخص کردند.

- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای چگونگی و روند تجدیدنظر در آرای قطعی شعب دیوان را با تعیین شروطی مشخص کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری را بررسی کرده و مواد 32 تا 36 این طرح را به شرح زیر تصویب کردند.

ماده 32- یک تبصره به شرح زیر به ماده (55) قانون الحاق می شود: تبصره- چنانچه پس از صدور رأی در مرحله بدوی دادخواست ورود ثالث واصل گردد در صورتی که رأی صادره مورد تجدیدنظرخواهی قرار گیرد، دادخواست مذکور به همراه پرونده اصلی به شعبه تجدیدنظر ارسال و در غیر این صورت قرار ردّ دادخواست صادر می شود.

ماده 33- ماده (57) قانون به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به آن الحاق می شود: ماده57- آرای قطعی شعب دیوان که بدون دخالت شخص ثالث ذی نفع، صادر شده است، در صورتی که به حقوق شخص ثالث خلل وارد نموده باشد، چنانچه وی در هیچ یک از مراحل دادرسی حضور نداشته باشد، ظرف دوماه از تاریخ اطلاع از رأی، می تواند به رأی صادره اعتراض کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شروط مجلس برای تجدیدنظر در آرای قطعی شعب دیوان عدالت اداری

شروط مجلس برای تجدیدنظر در آرای قطعی شعب دیوان عدالت اداری