مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 فروردین 1401 ساعت 08:272022-04-09سياسي

انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی «واکسن برکت» در یک نشریه بین المللی


جدیدترین مستندات علمی درخصوص فاز یک و دو کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت ، پس از تأیید توسط 6 داور ، در نشریه BMJOPEN منتشر شد.

- به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری فارس، جدیدترین مستندات علمی درخصوص فاز یک و دوی کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت ، پس از تأیید توسط 6 داور ، در نشریه BMJOPEN منتشر شد.

بنابراین گزارش، نگارش مقاله فاز یک و دوی واکسن کوو ایران برکت در بهار 1400 آغاز شد و در تابستان مقاله به مجله BMJ Open ارسال شد.

  در ادامه آمده: اولین داور مقاله، Dr.

Stephen J Thomas از SUNY Upstate Medical University بود که از مجریان کارآزمایی بالینی واکسن فایزر و نیز از نویسندگان مقاله فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن بوده اند.

این گزارش می افزاید: در تاریخ 25 اسفند سال گذشته نامه پذیرش مقاله از جانب مجله ارسال شد، نظرات داوران، پاسخ های نویسندگان مقاله و تمامی نسخه های مقاله در روند داوری همراه نسخه نهایی مقاله منتشر شده است.

گفتنی است نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) تاکنون با عبور از مراحل داوری متعدد ،  بیشترین تعداد مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی و نشریات با ضریب تأثیر بالا را دربین واکسن های ایرانی به خود اختصاص داده است و مقالات متعدد از مراحل پیش بالینی و دانش فنی واکسن ایرانی و مراحل مختلف کارآزمایی بالینی آن تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی «واکسن برکت» در یک نشریه بین المللی

انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی «واکسن برکت» در یک نشریه بین المللی