مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 فروردین 1401 ساعت 14:572022-04-07سياسي

شوراها می توانند محور وحدت و همبستگی ملی در کشور باشند


رییس شورای عالی استان ها با اشاره به حادثه تلخ حرم رضوی، گفت: شوراها به ویژه شورای عالی استان ها، با تنوع قومی، مذهبی و سیاسی که دارند، می توانند محور وحدت، - انسجام و همبستگی ملی در کشور باشند.

به گزارش ایسنا، پرویز سروری در پایان اجلاس چهارم شورای عالی استانها و در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه طرح هایی که از دوره های گذشته شورای عالی استان ها در مجلس است توسط اعضا بررسی و تعیین تکلیف شد و در جلسات آینده به طرح ها و لوایح جدید خواهیم پرداخت.

رییس شورای عالی استان ها در پاسخ به پرسشی در مورد حادثه حرم رضوی، گفت: موفقیت های جمهوری اسلامی، افزایش حوزه تعاملات کشور و نیز در آستانه نتیجه گرفتن مذاکرات وین، باعث شده تا دشمن استراتژی ایجاد اختلاف بین مذاهب و قومیت ها را در پیش بگیرد و به تعبیر بن سلمان، جنگ را به داخل مرزهای ایران بکشاند.

سروری با بیان این موضوع که دشمنان نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار گرفته اند، افزود: کشور ما در بحث وحدت اقوام و مذاهب الگو است و در تاریخ ایران نیز همزیستی مسالمت آمیز بین همه اقوام و مذاهب را شاهد هستیم.

اما در حال حاضر دشمن می خواهد با دامن زدن به اختلافات، ما را دچار مشکل کند.

وی با تأکید بر نقش شوراها در جلوگیری از بروز این گونه اختلافات و ایجاد وحدت گفت: شوراها به ویژه شورای عالی ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شوراها می توانند محور وحدت و همبستگی ملی در کشور باشند

شوراها می توانند محور وحدت و همبستگی ملی در کشور باشند