مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 فروردین 1401 ساعت 20:272022-04-06اقتصادي

هنوز یک میلیون از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی کاداستر نشده اند


مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برای 25 هزار و 790 قطعه زمین با مساحت 17 هزار و 975 هکتار اراضی کشاورزی استان در سال 1400 سند صادر شده و از این نظر دارای رتبه نخست کشور هستیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، داداش نصیری امروز در جلسه قرارگاه صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی استان، اظهار کرد: تفاهم نامه منعقد شده فی مابین سازمان ثبت اسناد و املاک و وزارت جهادکشاورزی در سال 99، دو پیش زمینه اجرای ماده 54 قانون رفع موانع تولید و رفع تداخل پلاکهای ثبتی و صدور کاداستر و اسناد اراضی کشاورزی دارد.

وی با اشاره به وجود تداخلات بین اراضی ملی و کشاورزی در استان، افزود: کل مساحت استان بالغ بر 4 میلیون و 582 هزار و 778 هکتار با تعداد کل 3090 روستا یا پلاک است که تداخل تعداد 1234 پلاک در استان شناسایی شده و برای 991 پلاک، قرارداد رفع تداخل منعقد شده است و تاکنون تداخل 547 پلاک رفع و 444 پلاک نیز در دست اقدام است و در مجموع نیز قرار است که امسال برای 243 پلاک باقیمانده قرارداد معنعقد شود.

نصیری در خصوص اجرای طرح کاداستر در استان نیز گفت: کل مساحت اراضی کشاورزی استان به یک میلیون و 463 هزار و 120 هکتار می رسد و از مجموع پلاکهای استان برای 790 پلاک قرارداد کاداستر بسته شده و تاکنون در 291 پلاک به مساحت 480 هزار هکتار کاداستر انجام گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنوز یک میلیون از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی کاداستر نشده اند

هنوز یک میلیون از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی کاداستر نشده اند