مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 فروردین 1401 ساعت 18:072022-04-06پزشكي

ابتلای 73 نفر دیگر به کرونا در چهارمحال و بختیاری


سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: طی 24 ساعت گذشته نتیجه تست 67 نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و 6 نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_19 در مراکز بیمارستانی استان، - به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، علی احمدی امروز گفت: خوشبختانه طی 24 ساعت گذشته هیچ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_19 در استان گزارش نشد و مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری کماکان یک هزار و 842 نفر می باشد.

  احمدی ادامه داد: طی 24 ساعت گذشته نتیجه تست 67 نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و 6 نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_19 در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.

وی افزود: طی 24 ساعت گذشته 213 بیمار با علائم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد 23 بیمار با علائم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.

  رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هم اکنون 80 بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد 60 نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تأیید بیماری شان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابتلای 73 نفر دیگر به کرونا در چهارمحال و بختیاری

ابتلای 73 نفر دیگر به کرونا در چهارمحال و بختیاری