مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 فروردین 1401 ساعت 16:122022-04-06اقتصادي

بهره وری منابع آبی در استان قزوین افزایش می یابد


88 درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف می شود که این موضوع به هیچ وجه مطلوب نیست و باید بهره وری منابع آبی استان با کمک شرکت های دانش بنیان افزایش یابد.

- به گزارش خبرنگار مهر محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد دامداری در شهرستان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع کشاورزی از اولویت های استان است و این استان در تولید محصولات کشاورزی و دامی ظرفیت بسیار زیادی دارد.

وی افزود: در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری های خوبی در استان انجام شده و باید از آنها در بخش های زیرساختی، مالی و نهاده های دامی حمایت شود.

استاندار قزوین گفت: پس از حمایت کامل از سرمایه گذاران فعال در استان، می توان به سمت استقبال از سرمایه گذاران جدید رفته و سرمایه های جدیدی را به استان وارد کرد.

نماینده عالی دولت در استان اضافه کرد: جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی برنامه ریزی گسترده ای کرده که بازدید امروز در همین راستا انجام شده و این بازدیدها برای از بین بردن کامل مشکلات ادامه خواهد داشت.

اعلایی اظهار داشت: با توجه به اولویت موضوعات دانش بنیان در سال جدید، باید با استفاده از این ظرفیت بتوانیم بهره وری تولید و تنوع محصولات را افزایش دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره وری منابع آبی در استان قزوین افزایش می یابد

بهره وری منابع آبی در استان قزوین افزایش می یابد