مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 فروردین 1401 ساعت 07:272022-04-04حوادث

سهل انگاری درباره وضعیت «خِرشک»/ خبرهای خوبی در راه است


فرماندار رودبار با ابزار تاسف از سهل انگاری های انجام شده در قبال وضعیت روستای «خِرشک»، گفت: با توجه به بازدیدها میدانی و تصمیم گیری های جدید خبرهای خوبی در راه است.

- رودبار- فرماندار رودبار با ابزار تاسف از سهل انگاری های انجام شده در قبال وضعیت روستای خِرشک ، گفت: با توجه به بازدیدها میدانی و تصمیم گیری های جدید خبرهای خوبی در راه است.

به گزارش خبرنگار مهر ، طهمورث عموپور عصر یکشنبه در دیدار با رییس بسیج رسانه شهرستان رودبار به حضور گسترده مسافران نوروزی در گیلان و ورودی این استان اشاره کرد و گفت: با تعاملی که با پلیس، بسیج و دیگر نهادها صورت گرفت توانستیم بار ترافیکی را تا حد قابل قبولی کاهش دهیم و از حیث روان سازی ترافیک شهرستان رودبار عملکرد خوبی داشته است.

وی با تاکید بر تعامل ادارات شهرستان رودبار با اصحاب رسانه، تصریح کرد: ادارات شهرستان ملزم به همکاری با رسانه ها هستند چرا که اصحاب رسانه بازوان توانمند مدیران برای رسیدگی به امورات محسوب می شوند و باید از این ظرفیت بیشترین بهره را گرفت.

فرماندار رودبار با اشاره به نقش اثرگذار رسانه ها در جامعه و جایگاه اجتماعی این قشر، افزود: مدیران عملکردشان را از طریق رسانه ها به اطلاع مردم برسانند و رسانه را وسیله ای برای اصلاح و ارتقا رضایتمندی عمومی تلقی کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهل انگاری درباره وضعیت «خِرشک»/ خبرهای خوبی در راه است

سهل انگاری درباره وضعیت «خِرشک»/ خبرهای خوبی در راه است