مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 فروردین 1401 ساعت 17:422022-04-03بين الملل

عادی شدن امر فلاکت؛ مرزهای آنومیک نزدیک است


پاره ای مسؤولان گمان می کنند جامعه امروز ایران، به خاطر زندگی نجیبانه با فقر تاب آوری بالایی دارند و برای پایین آوردن شاخص های فلاکت همچنان فرصت هست.

- پاره ای مسؤولان گمان می کنند جامعه امروز ایران، به خاطر زندگی نجیبانه با فقر تاب آوری بالایی دارند و برای پایین آوردن شاخص های فلاکت همچنان فرصت هست.

عصر ایران؛ سجاد بهزادی - ایران بر اساس آخرین برآوردهای صورت گرفته در رتبه هشتم دنیا از حیث شاخص فلاکت در بین 156 کشور دنیا پس از ونزوئلا، لبنان، زیمبابوه، سودان و سوریه قرار دارد.

گفته می شود شاخص فلاکت در 20 استان ایران از میانگین کشوری فراتر رفته است و دست کم 8 استان ایران از حیث شاخص فلاکت، یعنی مجموع نرخ بیکاری و نرخ تورم، در محدوده بالای 60 درصد جای گرفته اند.

بیکاری و تورم بعنوان اصلی ترین شاخص فلاکت، مسئله ساده ای نیست که یک جامعه آن را به راحتی تحمل کند.

بارها دیده ایم در دیگر جوامع، به خاطرجابجایی بسیار اندک قیمت ها، خشم عمومی فراگیر می شود و این خشم به خیابان ها می رسد و نارضایتی ها گسترده می شود.

پرسش اساسی اینست که آیا جامعه ایران به عادی شدن امر فلاکت گرفتار شده است و ذهن، روان و رفتار جامعه با فقر و تورم عجین شده است؟ جامعه ای که از صبح تا شب به گرانی و فلاکت فکر می کند گرفتار چه آسیب هایی که نمی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عادی شدن امر فلاکت؛ مرزهای آنومیک نزدیک است

عادی شدن امر فلاکت؛ مرزهای آنومیک نزدیک است