مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 فروردین 1401 ساعت 15:022022-03-31اجتماعي

500 سلول به ظرفیت پارکینگ شهر قم افزوده شد


معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: از ابتدای سالجاری 500 سلول به ظرفیت پارکینگ شهر قم افزوده شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حسین شعبان زاده معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری قم امروز در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از ستاد تسهیلات زائران و خدمات سفر شهرداری قم در جمع خبرنگاران، بیان کرد: ورودی و خروجی قم امسال حجم تردد بسیار بالایی را تجربه می کند و خط کشی و تابلوگذاری های جدید به خصوص در محورهای منتهی به حرم مطهر اصلاح شده است.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری قم اضافه کرد: چهارده پارکینگ در اختیار شهرداری ظرفیت شش هزار سلول پارک دارد و علاوه بر آن از برخی فضاهای روباز شهری نیز برای افزایش موقت این ظرفیت استفاده شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال پانصد سلول پارکینگ از ابتدای سال اضافه شده است، گفت:  مکانیزه کردن پارکینگ و پل های عابر پیاده در دستور کار شهرداری قم است، شش میلیارد تومان هزینه مکانیزه کردن هر پل مکانیزه است.

شعبان زاده در پایان با اشاره به ساماندهی پایانه مسافربری میدان هفتادودو تن نیز گفت: هم اکنون دو سکو استقرار اتوبوس های برون شهری در این میدان احداث و خودروهای سواری در صورت توقف مقابل این سکوها توسط دوربین های ثبت تخلف ساکن جریمه می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

500 سلول به ظرفیت پارکینگ شهر قم افزوده شد

500 سلول به ظرفیت پارکینگ شهر قم افزوده شد