مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 فروردین 1401 ساعت 08:322022-03-31اقتصادي

احیاء و راه اندازی 356 واحد تولیدی استان تهران در سال 1400


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از احیاء و راه اندازی 356 واحد تولیدی استان تهران در سال گدشته و در سطح استان تهران خبر داد.

- حشمت الله عسگری در گفت وگو با ایسنا، در تشریح احیای واحدهای تولیدی در سطح استان تهران در سال 1400 گفت: خوشبختانه در سال گذشته شاهد عملکرد مطلوب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران بودیم و در نتیجه تلاش دستگاه های اجرایی و بانک های عامل در قالب این ستاد، احیاء و راه اندازی 356 واحد تولیدی محقق شد و از سوی دیگر حتی تعطیلی یک واحد تولیدی را در سطح استان تهران نداشتیم.

وی با اشاره به اینکه تحقق این مهم با همدلی و هماهنگی دستگاه ها و بانک های عامل استان تهران بوده است افزود: بی تردید درک واقعیات و مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل استان اتفاق افتاده است و این امر از طریق بازدیدهای میدانی اعضای ستاد و برگزاری جلسات مشترک با مسئولان شهرستان ها فراهم شد.

در حقیقت با بررسی های کارشناسی و تصمیمات مدیربتی نسبت به مرتفع کردن مشکلات در ستاد تسهیل استان تهران اقدام شده است.

معاون استاندار تهران با تاکید بر راهبرد مهم توسعه اقتصادی و هدف گذاری های صورت گرفته و حمایت استانداری تهران از شتاب روند توسعه تهران ادامه داد: در سال 1401 علاوه بر احیای 800 واحد تولیدی راکد، برنامه جذب تسهیلات اشتغالزایی نیز ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیاء و راه اندازی 356 واحد تولیدی استان تهران در سال 1400

احیاء و راه اندازی 356 واحد تولیدی استان تهران در سال 1400