مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 فروردین 1401 ساعت 00:222022-03-29سياسي

امیرعبداللهیان: افغانستان مستحق توجه بیشتر جامعه جهانی است


وزیر امور خارجه در بدو ورود به محل برگزاری سومین نشست همسایگان افغانستان با بیان این که افغانستان مستحق توجه بیشتر جامعه جهانی است، اعلام کرد: - به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که بامداد امروز به وقت تهران در رأس یک هیأت سیاسی به منظور شرکت در سومین نشست همسایگان افغانستان وارد شهر تونشی واقع در استان  آن هویی در شرق چین شد، در توییتی به زبان چینی درباره این سفر نوشت: خرسندم که برای شرکت در نشست وزیران خارجه همسایه افغانستان در چین حضور دارم.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: افغانستان مستحق توجه بیشتر جامعه جهانی است.

  وی افزود: ایران و چین بر حمایت خود از استقلال، وحدت ملی و حق مردم در تعیین سرنوشت خود تأکید دارند و امیدوارند افغانستانی با ثبات، توسعه یافته و تعامل گر با همسایگان را شاهد باشیم.

حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رییس جمهور در امور افغانستان، سید رسول موسوی دستیار وزیر و مدیرکل آسیای جنوبی، رضا زبیب دستیار وزیر و مدیرکل شرق آسیا و اقیانوسیه و علیرضا حقیقیان دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل اوراسیای وزارت خارجه نیز در این هیأت حضور دارند.

امیرعبداللهیان در گفت وگوی تلفنی 25 اسفند ماه وانگ یی همتای چینی با توجه به برگزاری سومین نشست وزرای امور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امیرعبداللهیان: افغانستان مستحق توجه بیشتر جامعه جهانی است

امیرعبداللهیان: افغانستان مستحق توجه بیشتر جامعه جهانی است