مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 فروردین 1401 ساعت 15:222022-03-29اجتماعي

آخرین خبرها از بازگشایی مدارس و افزایش ساعت های آموزشی تا یک ماه


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی خراسان جنوبی از 14 فروردین به صورت حضوری پیگیری خواهد شد.

- ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی خراسان جنوبی از 14 فروردین به صورت حضوری پیگیری خواهد شد.

محمدعلی واقعی در گفت وگو با ایسنا گفت: بر اساس آخرین تصمیمات ستاد ملی کرونا، برای جلوگیری از افت تحصیلی پنهان دانش آموزان، آموزش در مدارس استان از 14 فروردین حضوری خواهد شد.

وی افزود: بنا بر این تصمیم، همه دانش آموزان و معلمان از زمان اعلام شده باید در مدارس حضور داشته باشند و آموزش حضوری جای آموزش مجازی را خواهد گرفت.

واقعی گفت: در صورتی که نیاز باشد، آموزش در مدارس مقطع دبستان، متوسطه اول و دوم یک ماه بیشتر طول خواهد کشید.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: دانش آموزانی که به دلیل بیماری زمینه ای یا علائم بیماری کرونا نتوانند در کلاس ها حاضر شوند، از طریق شبکه شاد آموزش خواهند دید؛ بنابراین آموزش مجازی به طور کلی قطع نخواهد شد و در کنار آموزش حضوری، از شبکه شاد نیز به عنوان یک ابزار مکمل آموزش استفاده خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین خبرها از بازگشایی مدارس و افزایش ساعت های آموزشی تا یک ماه

آخرین خبرها از بازگشایی مدارس و افزایش ساعت های آموزشی تا یک ماه