مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 فروردین 1401 ساعت 11:122022-03-28اقتصادي

کشف بیش از 3769 میلیارد ریال جرایم اقتصادی در 24 ساعت گذشته


رییس قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی(امین) از کشف بیش از سه هزار و 769 میلیارد ریال انواع جرایم اقتصادی طی 24 ساعت گذشته در سراسر کشور خبر داد.

- رییس قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی(امین) از کشف بیش از سه هزار و 769 میلیارد ریال انواع جرایم اقتصادی طی 24 ساعت گذشته در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سهراب بهرامی در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی طی 24 ساعت گذشته با تقاطع گیری اطلاعاتی و عملیاتی هدفمند موفق شدند انواع کالاهای قاچاق، احتکار کالا و همچنین در بررسی های اسنادی و میدانی چندین فقره زمین خواری و سایر جرایم اقتصادی را کشف نمایند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کشفیات مذکور را بیش از 3 هزار و 769 میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: در این راستا 114 دستگاه خودرو توقیف و متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و خودروها روانه پارکینگ شدند.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، سردار بهرامی در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از هموطنان که کمک شایانی در شناسایی و کشف انواع جرایم اقتصادی دارند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه جرایم اقتصادی، بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت های پلیس 110 اطلاع دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف بیش از 3769 میلیارد ریال جرایم اقتصادی در 24 ساعت گذشته

کشف بیش از 3769 میلیارد ریال جرایم اقتصادی در 24 ساعت گذشته