مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 فروردین 1401 ساعت 10:022022-03-28پزشكي

تولید فرآورده های طب سنتی و مکمل در شرکت داروسازی سها هلال احمر


مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی گفت:شرکت دارو سازی سها جمعیت هلال احمر موفق به اخذ پروانه تاسیس در زمینه تولید فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل جهت فرم های دارویی کپسول و قرص شده است.

- به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا عسکری،مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با اعلام اینکه شرکت دارو سازی سها جمعیت هلال احمر موفق به اخذ پروانه تاسیس در زمینه تولید فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل جهت فرمهای دارویی کپسول و قرص شده است، گفت: در جلسه کمیسیون قانون تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) خط تولید جامدات (قرص و کپسول) فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در شرکت داروسازی سها وابسته به این سازمان صادر شد و با این پروانه زمینه تولید فرآورده های طبیعی و سنتی در این شرکت فراهم شده است.

وی افزود: شرکت دارو سازی سها دارای دوسایت تولیدی چهار باغ و شهید فقیهی (وردآورد) است که با برخورداری از پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات فنی قادر به توسعه فعالیت های تولیدی در خصوص تولید داروهای انسانی به صورت قرص و کپسول است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با تاکید بر اینکه در سال جدید سازمان تدارکات پزشکی مبتنی بر تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین تلاش می کند گام های موثری در توسعه تولید بردارد، خاطرنشان کرد: با توجه به این که شرکت داروسازی سها دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید فرآورده های طب سنتی و مکمل در شرکت داروسازی سها هلال احمر

تولید فرآورده های طب سنتی و مکمل در شرکت داروسازی سها هلال احمر