مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 فروردین 1401 ساعت 22:522022-03-27بين الملل

جهاد: عملیات الخضیره پاسخ آزادگان امت به نشست شرارت در النقب است


جنبش جهاد اسلامی عملیات استشهادی دو فلسطینی در شهر الخضیره در جنوب حیفا را پاسخ آزادگان امت اسلامی به نشست شش جانبه وزیران خارجه چهار کشور عربی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی توصیف کرد.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، داوود شهاب مسئول اطلاع رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفت وگو با المیادین تاکید کرد: از سرگیری عملیات استشهادی در عمق سرزمین های اشغالی برای ایجاد بازدارندگی در برابر تجاوز و تروریسم دشمن ضروری است.

شهاب افزود: عملیات الخضیره پاسخی از جانب ملت فلسطین و آزادگان امت به نشست شری است که وزیران خارجه کشورهای عربی در آن شرکت دارند.

این مقام جهاد اسلامی تصریح کرد: این عملیات پیام بازدارندگی قوی به شهرک نشینان و نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیست است که فساد و خرابی به بار می آورند و صدها نفر را بی گناه به قتل می رسانند.

کمیته های مقاومت فلسطین نیز با صدور پیامی تاکید کردند: عملیات الخضیره سیلی جدیدی به نظام امنیتی و اطلاعاتی دشمن صهیونیستی است.

در عملیات تیراندازی در شهر الخضیره در جنوب حیفا در سرزمین های اشغالی دستکم دو نیروی امنیتی صهیونیست به هلاکت رسیده و چهار نفر دیگر زخمی شدند که حال دو نفر آنها خیلی وخیم اعلام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهاد: عملیات الخضیره پاسخ آزادگان امت به نشست شرارت در النقب است

جهاد: عملیات الخضیره پاسخ آزادگان امت به نشست شرارت در النقب است