مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 فروردین 1401 ساعت 21:372022-03-26بين الملل

یمن:رسانه ها دروغ عربستان درباره وجود سلاح در فرودگاه صنعاء را فاش کنند


مسئولین یمنی به دنبال تهدید ائتلاف سعودی برای بمباران بنادر و فرودگاه صنعاء در یمن از رسانه ها خواستند دروغ عربستان سعودی در خصوص استفاده نظامی از این اماکن را تکذیب کنند.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، یک مقام دولتی یمن در گفت وگو با المسیره تاکید کرد: تهدیدهای ائتلاف سعودی درباره بمباران بنادر الحدیده، الصلیف و فرودگاه صنعاء و ایجاد مهلت زمانی در این خصوص یک جنایت جنگی تمام عیار است.

این منبع تاکید کرد: ائتلاف متجاوز از دروغ استفاده می کند و افکار عمومی را گمراه می کند، همانطور که از صحنه فیلم آمریکایی درباره عراق برای توجیه بمباران بندر الحدیده استفاده کرد.

این مسئول یمنی افزود: تاسیساتی که ائتلاف متجاوز تهدید به بمباران آن کرده است تاسیسات صرفا غیرنظامی است که برای هیچ هدف نظامی بکارگرفته نشده است.

مدیریت فرودگاه صنعاء از رسانه ها خواست از فرودگاه تصویربرداری کنند تا تایید کنند که از هر گونه ظواهر نظامی عاری است.

 مدیریت فرودگاه صنعاء ادعاهای عربستان سعودی درباره استفاده نیروهای مسلح یمن از فرودگاه برای پرتاب موشک و پهپادها را تکذب کرد و گفت: ائتلاف متجاوز سعودی آشکارا در حال گمراه سازی افکار عمومی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یمن:رسانه ها دروغ عربستان درباره وجود سلاح در فرودگاه صنعاء را فاش کنند

یمن:رسانه ها دروغ عربستان درباره وجود سلاح در فرودگاه صنعاء را فاش کنند