مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 فروردین 1401 ساعت 16:222022-03-26حوادث

فوت 3 نفر براثرتصادف و واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا در شوط


فرمانده انتظامی شهرستان شوط از واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا خبر داد و گفت: در این واژگونی 3 تن کشته و 2نفر زخمی شدند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سرهنگ فرج قلی زاده از واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا خبرداد و اظهارداشت:  در پی تماس های مردمی با مرکز فوریت های پلیس 110مبنی بر وقوع یک فقره واژگونی منجر به فوت در محور ماکو -شوط ، عوامل انتظامی شهرستان شوط برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور کارشناسان پلیس راه و انتظامی شهرستان در محل حادثه مشخص شد به علت واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا، سه نفر از سرنشینان آن به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و 2 دیگر از سرنشینان این خودرو زخمی  و به کمک عوامل انتظامی و امدادی به بیمارستان منتقل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شوط ادامه داد: کارشناسان  پلیس راه علت اصلی این حادثه را تخطی از سرعت مجاز و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه اعلام کردند.

قلی زاده در پایان از رانندگان خواست با رعایت سرعت مجاز و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی رانندگی از بروز حوادث این چنینی جلوگیری کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فوت 3 نفر براثرتصادف و واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا در شوط

فوت 3 نفر براثرتصادف و واژگونی یک دستگاه پژو پرشیا در شوط