مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 فروردین 1401 ساعت 07:272022-03-24سياسي

بازگشایی غار سهولان بعد از دو سال/بازدید بیش از 43 هزار مسافر از جاذبه های مهاباد


رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهاباد گفت: غار آبی سهولان این شهر پس از 2 سال تعطیلی به علت شیوع کرونا، از نوروز امسال بازگشایی و پذیرای گردشگران نوروزی است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی، ناصر صدفی رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهاباد اظهار داشت: غار آبی سهولان مهاباد پس از 2 سال تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا امسال با همت فرماندار و نماینده مجلس، بخشداری و اداره محیط زیست این شهرستان از روز اول فروردین ماه 1401 همه روزه آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی و همشهریان است.

وی با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته 2 هزار و 300 نفر از این غار آبی بازدید کرده اند گفت: غار آبی و تاریخی سهولان یکی از مهمترین و کم نظیرترین غارهای طبیعی کشور و از شگفت انگیزترین جلوه های طبیعت زیبای آذربایجان غربی به شمار می رود که نوروز امسال برای پذیرایی ویژه از گردشگران ساماندهی شده است.

 صدفی بیان کرد: همچنین با همکاری دهیاری روستای سهولان، محوطه ورودی این غار با احداث آلاچیق و مکان برپایی چادر برای اسکان مسافران و گردشگران آماده شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی غار سهولان بعد از دو سال/بازدید بیش از 43 هزار مسافر از جاذبه های مهاباد

بازگشایی غار سهولان بعد از دو سال/بازدید بیش از 43 هزار مسافر از جاذبه های مهاباد