مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 فروردین 1401 ساعت 21:322022-03-21اجتماعي

بیش از 3800 متر تور غیرمجاز ماهی گیری در هورالعظیم کشف شد

بیش از 3800 متر تور غیرمجاز ماهی گیری در هورالعظیم کشف شد

یگان حفاظت محیط زیست تالاب هورالعظیم بیش از سه هزار و 800 متر تور غیرمجاز ماهی گیری در این تالاب کشف و جمع آوری کردند.

- ، پس از گشت و کنترل آبی یگان حفاظت محیط زیست منطقه حفاظت شده هورالعظیم به منظور پاکسازی تالاب از تورهای ماهی گیری غیر مجاز بیش از سه هزار و 800 متر تور غیرمجاز ماهیگیری در این تالاب کشف و جمع آوری شد.

علی سجاد جلالی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست منطقه حفاظت شده هورالعظیم در این خصوص بیان کرد: در اولین روز از سال جاری و با توجه به فصل ممنوعه صید ماهی، مأموران یگان مستقر در پاسگاه محیط بانی هورالعظیم به صورت شبانه روزی اقدام به پایش حوزه استحفاظی کرده و بیش از 3800 متر تور ماهی گیری را که توسط صیادان غیرمجاز پهن شده بود، جمع آوری کردند.

جلالی گفت: با توجه به فصل تخم ریزی اکثر ماهیان تالابی و متأسفانه فرصت طلبی برخی از افراد سودجو و صیاد غیرمجاز، یگان حفاظت محیط زیست هورالعظیم در راستای پیشگیری از صید غیرمجاز و همچنین برخورد با متخلفان به صورت شبانه روزی در منطقه مستقر خواهد بود و منطقه را پایش می کند.

به گزارش مهر، از 15 اسفند ماه هر سال همزمان با فصل تخم ریزی ماهیان، صید ماهی در رو خانه ها و تالاب ممنون است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 3800 متر تور غیرمجاز ماهی گیری در هورالعظیم کشف شد

بیش از 3800 متر تور غیرمجاز ماهی گیری در هورالعظیم کشف شد