مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 فروردین 1401 ساعت 15:372022-03-21پزشكي

روز بدون فوتی کرونایی در اولین روز سال نو در چهارمحال و بختیاری


رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری  گفت: خوشبختانه طی 24 ساعت گذشته هیچ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_19 در استان گزارش نشد.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری  گفت: خوشبختانه طی 24 ساعت گذشته هیچ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_19 در استان گزارش نشد.

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، علی احمدی در تشریح جزییات آمار کرونا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 58 بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه کرده اند که از این تعداد 26 بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: طی 24 ساعت گذشته نتیجه تست 12 نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و هشت نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_19 در مراکز بیمارستانی چهارمحال و بختیاری، مثبت قطعی اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 81 بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند، تصریح کرد: از این تعداد 56 نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماری شان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روز بدون فوتی کرونایی در اولین روز سال نو در چهارمحال و بختیاری

روز بدون فوتی کرونایی در اولین روز سال نو در چهارمحال و بختیاری