مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 اسفند 1400 ساعت 08:472022-03-20سياسي

ادبیات انقلاب آن طور که باید بررسی نشده است


ناصر فیض می گوید ادبیات انقلاب هنوز آن طور که باید اصلاً بررسی نشده و هنوز خیلی کارها باید در حیطه نظری انجام داد که فعلاً دانشگاه های ما هیچ ورودی به آنها ندارند.

- به گزارش به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شد، ناصر فیض، محمدکاظم کاظمی، سیدمهدی طباطبایی، علی محمد مؤدب، سیدمحمدجواد شراف، محمدمهدی سیار، علی داودی و میلاد عرفان پور به عنوان استاد و میهمان حضور داشتند و به برگزاری کلاس های خودشان پرداختند.

به بهانه برگزاری نهمین اردوی آفتابگردان ها گفتگویی با ناصر فیض داشتیم تا درباره شهرستان ادب و دلیل استمرار اردوهای آموزشی شعر آفتابگردان از او بپرسیم.

مشروح این گفتگو در ادامه می آید؛ * شما از جمله اساتیدی هستید که از اولین دوره های برگزاری آفتابگردان ها در اردوهای شهرستان ادب به عنوان استاد و میهمان شرکت داشته اید.

امسال نهمین دوره این اردوهای آموزشی شعر به صورت مجازی برگزار شد که شما با کلاس بررسی اشعار طنز ابوتراب جلی در آن حضور داشتید.

در ابتدا می خواهیم تحلیل شما را از نفس دوره آموزشی شعر آفتابگردان ها بدانیم.

به نظرتان این اردوها چقدر موفق بوده اند؟ اولین چیزی که من همیشه راجع به آفتابگردان ها می خواهم بگویم این است که کار شهرستان ادب بر اساس یک متد علمی روز انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات انقلاب آن طور که باید بررسی نشده است

ادبیات انقلاب آن طور که باید بررسی نشده است