مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 اسفند 1400 ساعت 23:272022-03-18سياسي

استاندار هرمزگان: پرونده انتصابات معاونین استاندار و فرمانداران بسته شد+جزییات


پرونده انتصابات معاونین استاندار و فرمانداران بسته شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در اظهارنظری در جزیره قشم عنوان کرد: پرونده انتصابات چهار معاون استاندار و 13 فرماندار استان با صدور احکام و یا ابقا تمام شده است و همچنین افراد مورد نظر را به عنوان مدیران کل دستگاه ها هم معرفی و در انتظار تصمیمات وزارتخانه و پایان فرایند تغییرات آن هستیم.

  وی افزود: 20 بخشدار نیز منصوب شده است و انتصاب و ابقای سایر بخشداران پرونده تغییرات حوزه وزارت کشور در استان تکمیل و بعد از تعطیلات پایان می یابد.

کدام مسئولان در سمت شان ابقا شدند؟ با آنچه استاندار هرمزگان در عصر امروز درباره بسته شدن پرونده تغییرات در حوزه معاونان استانداری و فرمانداران گفته است، می توان نتیجه گرفت که رضا مدرس در پست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان و میرهاشم خواستار در پست فرمانداری خمیر و مجید سلحشور در پست فرمانداری ویژه میناب ابقا شدند.

مابقی فرمانداران و معاونان استانداری هرمزگان تاکنون تغییر کرده اند.

روز 5شنبه 26 اسفندماه احسان کامرانی به عنوان سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان و محمد مُرودی نیز به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان بندرعباس منصوب شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار هرمزگان: پرونده انتصابات معاونین استاندار و فرمانداران بسته شد+جزییات

استاندار هرمزگان: پرونده انتصابات معاونین استاندار و فرمانداران بسته شد+جزییات