مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 اسفند 1400 ساعت 14:122022-03-16بين الملل

اخباری از اختلاف میان جریان صدر و گروه های شیعه عراق بر سر نخست وزیر


رییس فراکسیون عراقی «تصمیم» امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که در هفته آتی مذاکرات فشرده ای میان فراکسیون های سیاسی جهت پشت سر گذاشتن بن بست سیاسی به ویژه میان فراکسیون صدر و چارچوب هماهنگی گروه های شیعی برگزار می شود.

- رییس فراکسیون عراقی تصمیم امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که در هفته آتی مذاکرات فشرده ای میان فراکسیون های سیاسی جهت پشت سر گذاشتن بن بست سیاسی به ویژه میان فراکسیون صدر و چارچوب هماهنگی گروه های شیعی برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، عامر الفایز، رییس فراکسیون تصمیم خاطرنشان کرد، چارچوب هماهنگی گروه های شیعه عراقی با کاندیداتوری جعفر الصدر، سفیر عراق در لندن برای تصدی پست نخست وزیری مخالفت نخواهد کرد، زیرا این توافقات است که مسأله انتخاب رییس جمهور را نیز تعیین تکلیف می کند.

وی گفت، ضروری نیست که رییس جمهور یک شخصیت نظامی باشد.

عامر الفایز خاطرنشان کرد: توافق جمعی به تشکیل دولت قدرتمند منجر خواهد شد، به همین دلیل ما برای توافق واقعی تلاش می کنیم و مخالف تک روی در قدرت از سوی یک حزب هستیم.

وی افزود: اگر توافق در مورد اسعد العیدانی برای تصدی پست نخست وزیری شود، ما آن را می پذیریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اخباری از اختلاف میان جریان صدر و گروه های شیعه عراق بر سر نخست وزیر

اخباری از اختلاف میان جریان صدر و گروه های شیعه عراق بر سر نخست وزیر