مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 اسفند 1400 ساعت 11:522022-03-15اجتماعي

مشکل زمین برای مسکن فرهنگیان فارس رفع می شود


با اقدامات انجام شده مشکل تامین زمین مسکن فرهنگیان در طرح اقدام ملی در سراسر استان حل خواهد شد.

- ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد مسکن فارس گفت: با اقدامات انجام شده مشکل تامین زمین مسکن فرهنگیان در طرح اقدام ملی در سراسر استان حل خواهد شد.

عطاءالله زمانی سه شنبه 24 اسفند در دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با مدیران کل آموزش و پرورش و ثبت اسناد و املاک فارس که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: دستگاه هایی که اراضی برای ساخت مسکن در اختیار بنیاد مسکن قرار دهند، اولویت ساخت مسکن در این اراضی با خود کارکنان آن دستگاه است.

او افزود: دولت متعهد شده است که ظرف چهارسال، 4 میلیون مسکن برای متقاضیان مسکن احداث کند که بخشی از این مسکن ها مربوط به آموزش و پرورش و فرهنگیان است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس گفت: در شهرهای زیر یکصد هزار نفر متولی کار بنیاد مسکن است که در فارس بیش از یکصد و هفده شهر زیر یکصد هزار نفر وجود دارد.

زمانی خاطرنشان کرد: مقرر شده هفته ای 2 جلسه با آموزش و پرورش پیرامون حل مشکلات مربوط به زمین فرهنگیان داشته باشیم تا در سریعترین زمان ممکن مشکل مربوط به زمین فرهنگیان حل شود.

او عنوان کرد: پالایش متقاضیان را نیز تا اخر هفته به اتمام خواهیم رساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل زمین برای مسکن فرهنگیان فارس رفع می شود

مشکل زمین برای مسکن فرهنگیان فارس رفع می شود