مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 اسفند 1400 ساعت 11:372022-03-14اقتصادي

انجمن واردکنندگان خودرو: منابع ارزی برای واردات خودرو مشخص نیست/ بیشتر شرکت های وارداتی از بین رفته اند


تنها نظر دولت در این میان اهمیت ندارد بلکه باید دید شرکت ها به این حوزه ورود می کنند یا خیر.

پیش بینی من این است که برندهای بسیار محدودی وارد می شوند، - تنها نظر دولت در این میان اهمیت ندارد بلکه باید دید شرکت ها به این حوزه ورود می کنند یا خیر.

پیش بینی من این است که برندهای بسیار محدودی وارد می شوند، شاید فقط کیا و هیوندای وارد این کار شوند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو اظهار داشت: اگر خود وزارت صمت بخواهد دستورالعمل بنویسد، نه تنها تنظیم بازار انجام نمی شود بلکه منجر به انحصار، رانت و افزایش قیمت خواهد شد.

مهدی دادفر در گفت وگو با ایلنا در مورد اظهارات وزیر صمت پیرامون واردات خودرو از اردیبهشت سال پیش رو اظهار کرد: ممنوعیت واردات خودرو بر اساس مصوبه سران قوا در سال 97 بوده است.

البته از بهمن ماه سال 95 سامانه ثبت سفارش واردات خودرو بسته شده و به نوعی ممنوعیت وجود داشت اما از سال 97 وجاهت قانونی پیدا کرد.

گفته می شود که این مصوبه سه ساله بوده و در اردیبهشت ماه تمام می شود، لذا در صورت اتمام این مصوبه واردات خودرو آزاد خواهد شد.

وی افزود: بخشی از شرکت های نمایندگی اجبارا بر اساس قانون باقی مانده اند چراکه باید خدمات پس از فروش ارائه می دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجمن واردکنندگان خودرو: منابع ارزی برای واردات خودرو مشخص نیست/ بیشتر شرکت های وارداتی از بین رفته اند

انجمن واردکنندگان خودرو: منابع ارزی برای واردات خودرو مشخص نیست/ بیشتر شرکت های وارداتی از بین رفته اند