مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 اسفند 1400 ساعت 10:122022-03-13سياسي

استاد و پژوهشگر فلسفه سیاسی: مهندسی آینده، تبلورآرمان های انقلاب اسلامی است


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا در ششمین نشست از هشتمین دوره کرسی های آزاداندیشی با عنوان “آینده پژوهی انقلاب اسلامی” که به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی .

- استاد و پژوهشگر فلسفه سیاسی: مهندسی آینده، تبلورآرمان های انقلاب اسلامی است استاد و پژوهشگر فلسفه سیاسی گفت: مهندسی آینده انقلاب اسلامی تبلور آرمان های آن است که در صورت مهندسی و ساختن آن، آینده انقلاب روشن خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا در ششمین نشست از هشتمین دوره کرسی های آزاداندیشی با عنوان “آینده پژوهی انقلاب اسلامی” که به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی در دانشگاه طلوع مهر قم به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، با اشاره به اینکه حوزه آینده پژوهی برای ما که به انقلاب تعلق داریم و خود را فرزند انقلاب می دانیم بسیار مهم است، گفت: امروزِ ما آینده 43 سال پیش است و آیا کسی می توانست 40 سال پیش امروز را پیش بینی کند؟ کسی نمی دانست چنین اتفاقاتی می افتد چراکه ابزار های پیش بینی نبود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاد و پژوهشگر فلسفه سیاسی: مهندسی آینده، تبلورآرمان های انقلاب اسلامی است

استاد و پژوهشگر فلسفه سیاسی: مهندسی آینده، تبلورآرمان های انقلاب اسلامی است