مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 اسفند 1400 ساعت 13:522022-03-12دانش

شرکت های دانش بنیان و خلاق به حوزه کشاورزی ورود پیدا کنند


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهرک استارتاپی کشاورزی و امنیت غذایی و صنایع وابسته و کارخانه نوآوری سورین واقع در استان البرز، ظرفیتی را برای استقرار شرکت های دانش بنیان، - معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: کشاورزی، یکی از بخش هایی است که کم تر مورد توجه فناورانه قرار گرفته و لازم است شرکت های دانش بنیان و خلاق به این حوزه ورود پیدا کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهرک استارتاپی کشاورزی و امنیت غذایی و صنایع وابسته و کارخانه نوآوری سورین واقع در استان البرز، ظرفیتی را برای استقرار شرکت های دانش بنیان، خلاق و استارتاپ های حوزه کشاورزی، زیست فناوری، تامین غذای دام و طیور فراهم می کند.

برنامه‎ های جدی برای حمایت از تامین امنیت غذاییسورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، امنیت غذایی را موضوعی دارای اولویت و اهمیت بالا دانست و گفت: شایسته ایران نیست با این ظرفیت بالا در کشاورزی، تولیدات دانشی، فناورانه و مهم تر از همه، حجم انبوه نیروی انسانی خلاق و دانش آموخته، در حوزه غذا هرگونه وابستگی داشته باشد و نیاز های فعلی و کشور ما با توانمندی و ظرفیتی که در شرکت های دانش بنیان و خلاق وجود قابل تامین است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرکت های دانش بنیان و خلاق به حوزه کشاورزی ورود پیدا کنند

شرکت های دانش بنیان و خلاق به حوزه کشاورزی ورود پیدا کنند