مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 اسفند 1400 ساعت 23:422022-03-08سياسي

استاندار کردستان: از طرفیت گروه های جهادی در توسعه استان استفاده می کنیم/مسوولان سال آینده به بخش ها می روند


گروه های جهادی ظرفیت بزرگی برای سرعت بخشیدن به روند توسعه هستند لذا از این ظرفیت برای تسریع در توسعه استان استفاده خواهیم کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه امروز در مراسم جشن اعیاد شعبانیه و اختتامیه فعالیت گروه های جهادی بسیج دانشجویی کردستان که با حضور اعضای گروه های جهادی دانشجویی و مردم شهر موچش برگزار شد اظهار کرد: گروه های جهادی شناخت میدانی دقیق و وسیعی از مناطق محروم استان دارند، بنابراین باید از این ظرفیت استفاده کرد.

وی با تبریک اعیاد و مناسبت های ماه مبارک شعبان، گفت: امام خمینی(ره) هر نهادی را که ایجاد کردند صدقه جاریه ای شده که مردم از آن بهره مند هستند و این مسیر همچنان باید با قدرت پیش می رود.

  زارعی کوشا با تقدیر از نقش مهم و موثر گروه های جهادی، افزود: گروه های جهادی در تلاش هستند تا گره ای از مشکلات فراوان مردم باز کنند و این توفیقی است که خداوند به آنان ارزانی داشته است.

  استاندار کردستان به برنامه ریزی های صورت گرفته برای حضور در بخش های مختلف استان نیز گریزی زد و اظهار کرد: در سال آینده یکی از  برنامه هایی جدی حضور مدیران دستگاه های اجرایی در بخش ها است تا از نزدیک در جریان مسائل  قرار بگیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار کردستان: از طرفیت گروه های جهادی در توسعه استان استفاده می کنیم/مسوولان سال آینده به بخش ها می روند

استاندار کردستان: از طرفیت گروه های جهادی در توسعه استان استفاده می کنیم/مسوولان سال آینده به بخش ها می روند