مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 اسفند 1400 ساعت 16:572022-03-08اجتماعي

رویکرد آموزشی مدارس باید ترویج فرهنگ اسلامی باشد


استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم توجه بیشتر به مسائل فرهنگی دانش آموزان گفت: سندهای ناقصی همچون 2030 جز انحراف دانش آموزان ثمره ای دیگری ندارد و رویکرد آموزشی مدارس باید ترویج معارف، - به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد غلامعلی حیدری ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم گسترش عدالت آموزشی مخصوصا در مناطق محروم، گفت: از جمله انتظارات ما از آموزش و پرورش استان افزایش تعامل با دستگاه ها و نهادهایی از جمله ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای ساخت مدارس مقاوم و مجهز است تا کانکس های مدرسه هرچه زودتر برچیده شده و دانش آموزان مناطق محروم نیز همانند دانش آموزان شهرهای استان به تحصیل ادامه دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم توجه بیشتر به مسائل پرورشی و فرهنگی دانش آموزان گفت: سندهای ناقصی همچون 2030 جز انحراف دانش آموزان ثمره ای دیگری ندارد و رویکرد آموزشی مدارس استان باید ترویج معارف، مفاهیم و فرهنگ ناب اسلامی باشد تا پیشرفت تربیتی دانش آموزان را شاهد شویم.

وی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به ارتقای سطح علمی و معنوی معلمان تصریح کرد: باید تمامی دانش آموزان در معرض آسیب های اجتماعی شناسایی شوند و با ایجاد تعامل و ارتباطات بیشتر معلمان با اولیای آن ها از بروز هر گونه مشکلی در د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رویکرد آموزشی مدارس باید ترویج فرهنگ اسلامی باشد

رویکرد آموزشی مدارس باید ترویج فرهنگ اسلامی باشد