مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 اسفند 1400 ساعت 16:422022-03-03سياسي

کمک سازمان های بین المللی به مهاجران در ایران «تبعیض آمیز» است


معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: کمک های سازمان های بین المللی به مهاجرین و اتباع خارجی در ایران در حد کمتر از چند ده هزار نفر است که می توان گفت تبعیض آمیز است.

- به گزارش، سردار مجید میراحمدی بعدازظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از اردوگاه سفید سنگ و مهمانشهر تربت جام در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولویت اول کشور این است که عزیزان افغانستانی در کشور و وطن خودشان حضور داشته باشند و تلاش ما این است در مدتی که در کشورمان هستند از خدمات لازم برخوردار باشند و به خوبی پذیرایی شوند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تأکید کرد: این خدمات به معنای این نیست که مشوقی برای اسکان دائمی در ایران باشد، آغوش ما برای خدمات و پذیرایی از مهاجرین باز است و نگاه ما در سطح کلان و دراز مدت این است که عزیزان افغانستانی به کشور و وطن شان برگردند اما در این مدت در خدمت مهاجرین در حوزه توانمندسازی، یادگیری، ارتقای سطح آموزشی و تحصیلی آنان هستیم.

وی افزود: بیش از 65 درصد افرادی که وارد مهمانشهر شدند، بیسواد بودند اما در حال حاضر متوسط بیسوادی به زیر 6 درصد رسیده است.

میراحمدی با اشاره به کاهش کمک های سازمان های بین المللی به مهاجرین و اتباع خارجی مستقر در ایران، اظهار کرد: بیش از 5 میلیون افغانستانی در کشور ایران زندگی می کنند و برخی ادارات نیز جمع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک سازمان های بین المللی به مهاجران در ایران «تبعیض آمیز» است

کمک سازمان های بین المللی به مهاجران در ایران «تبعیض آمیز» است