مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 اسفند 1400 ساعت 11:422022-03-01سياسي

اجلاس سفرای کشورهای عضو اکو فردا در بندرعباس برگزار می شود


به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان صبح امروز در بیان جزییات برگزاری اجلاس سفرای کشورهای عضو اکو در بندرعباس که قرار است از فردا و به مدت دو روز برگزار شود، اظهار داشت: این اجلاس به ریاست دبیر کل اکو در روزهای 11 و 12 اسفندماه در شهر بندرعباس برگزار می شود.

وی افزود: برگزاری این اجلاس و نشست های مشترک با سفرا و رایزن های اقتصادی کشورهای عضو اکو، می تواند فرصت مناسبی برای طرح موضوعات استان هرمزگان و مزیت های مهمی همچون جایگاه تاریخی، سواحل طولانی، دسترسی به آب های آزاد، سرزمین های محصور در خشکی و قابلیت های ترانزیتی باشد.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه امکانات موجود و وضعیت پس کرانه بنادر بسیار موثرتر از تجهیزات و یا ظرفیت بنادر هستند، گفت: علاوه بر برنامه هایی که دولت و سازمان بنادر برای توسعه زیرساخت های بندری و نوسازی تجهیزات دارد، توسعه امکانات پس کرانه یک گام موثر در این حوزه خواهد بود و برگزاری این اجلاس یک گام موثر تسریعی در این مسیر محسوب می شود.

دوستی، راه اندازی و بازگشایی دفاتر کنسولگری و ایجاد دفاتر شرکت های بزرگ سرمایه گذاری کشورهای عضو اکو و همسایه ایران در استان هرمزگان را از دیگر موضوعات مطرح شده در مذاکرات با سفرای کشورها طی چهار ماه گذشته اعلام کرد و گفت: این مذاکرات پیشرف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس سفرای کشورهای عضو اکو فردا در بندرعباس برگزار می شود

اجلاس سفرای کشورهای عضو اکو فردا در بندرعباس برگزار می شود