مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 اسفند 1400 ساعت 12:122022-02-27اقتصادي

اتحادیه بارفروشان: دهک های پایین دانه ای میوه می خرند/ دولت توان مدیریت بازار سیب زمینی را ندارد


شرایط اقتصادی مردم به گونه ای است که دیگر توانایی خرید یک صندوق میوه را ندارند و طبقه مرفه جامعه کیلویی میوه خریداری و دهک هایی پایین جامعه دانه ای میوه خریداری می کنند.

- شرایط اقتصادی مردم به گونه ای است که دیگر توانایی خرید یک صندوق میوه را ندارند و طبقه مرفه جامعه کیلویی میوه خریداری و دهک هایی پایین جامعه دانه ای میوه خریداری می کنند.

رییس اتحادیه بارفروشان گفت: اتحادیه بارفروشان توسط کشاورزان اقدام به ذخیره سازی کرده است و مانند تعاون روستایی گران خریداری نکرده که بخواهد گران عرضه کند، از 15 اسفند بار در میدان به وفور عرضه خواهیم شد که مشکلی در تامین و قیمت میوه مردم در آستانه نوروز نداشته باشیم.

مصطفی دارایی نژاد در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به نرخ انواع میوه در میدان میوه و تره بار، گفت: پرتقال تامسون کیلویی 9 تا 12 هزار تومان، پرتقال خونی کیلویی 12 تا 18 هزار تومان، پرتقال ناول جنوب صادراتی کیلویی 20 تا 28 هزار تومان، سیب قرمز مراغه ای کیلویی 12 تا 15 هزار تومان، سیب زرد دماوند کیلویی 12 تا 20 هزار تومان، سیب قرمز دماوند کیلویی 8 تا 13هزار تومان، کیوی کیلویی 16 تا 22 هزار تومان، موز هندی کیلویی 28 تا 30 هزار تومان و موز آفریقایی کیلویی 33 هزار تومان عرضه شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتحادیه بارفروشان: دهک های پایین دانه ای میوه می خرند/ دولت توان مدیریت بازار سیب زمینی را ندارد

اتحادیه بارفروشان: دهک های پایین دانه ای میوه می خرند/ دولت توان مدیریت بازار سیب زمینی را ندارد