مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 اسفند 1400 ساعت 18:572022-02-26پزشكي

وزیر بهداشت تولید 60 میلیون دُز واکسن داخلی را تایید کرد


از دیروز تا امروز 7 اسفندماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 7 هزار و 39 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 621 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 30 هزار و 943 نفر رسید.

- از دیروز تا امروز 7 اسفندماه 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 7 هزار و 39 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 621 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 30 هزار و 943 نفر رسید.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: تا امروز فقط 60 میلیون دُز واکسن کوو ایران برکت تولید شده است، هرچند که در صورت نیاز نسبت به واردات هم اقدام می کنیم.

دکتر بهرام عین اللهی در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر اینکه خوشبختانه در تولید داخلی واکسن به خودکفایی رسیدیم و در حال حاضر چندین شرکت، واکسن داخلی را تولید می کنند، افزود: با وجود توان داخلی موجود، در صورت نیاز نسبت به واردات هم اقدام کنیم.

وی با اشاره به تلاش های دانشمندان و متخصصان کشورمان در حوزه های علمی و پزشکی خاطرنشان کرد: خبر خوب اینکه برکت موفق شده واکسن اختصاصی امیکرون هم تولید کند که مجوز تست انسانی را از وزارت بهداشت اخذ کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر بهداشت تولید 60 میلیون دُز واکسن داخلی را تایید کرد

وزیر بهداشت تولید 60 میلیون دُز واکسن داخلی را تایید کرد