مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 اسفند 1400 ساعت 08:322022-02-26اجتماعي

ناگزیر به بازگشایی مدارس هستیم/ آموزش آنلاین فرصت یادگیری را از کودکان می گیرد


عمده مهارت های کسب شده توسط کودکان در سنین پایین و از طریق تقلید و یادگیری مشاهده ای است و ما در آموزش آنلاین فرصت این نوع یادگیری ها را از کودکان می گیریم.

- و همزمان با اعمال قرنطینه های طولانی مدت در سرتاسر جهان کلاس های مدارس نیز به شکل غیرحضوری برگزار شد.

برگزاری کلاس های مدارس به شیوه غیرحضوری اگر چه راه حلی موفق در کوتاه مدت بود؛ اما در بلند مدت آثار منفی خود را نشان داد.

افت تحصیلی در میان دانش آموزان و تضعیف جدی مهارت نوشتن در دانش آموزان اول ابتدایی را شاید بتوان مهم ترین اثرات منفی برگزاری کلاس های درسی به شکل غیرحضوری دانست؛ رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش دی ماه سال جاری در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص افت شدید تحصیلی دانش آموزان خصوصاً در پایه اول ابتدایی گفته بود: وقتی نتایج تکرار پایه اول ابتدایی را با سال قبل و دو سال قبل آن بررسی کردیم، باز هم مشاهده شد که درصد تکرار پایه در پایه اول به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است که حاکی از چالش های جدی در یادگیری دانش آموزان در خصوص مهارت های سواد پایه است.

دلیل عمده این چالش در سال اول ابتدایی مهارت نوشتن است که مشخصاً نیاز به تمرین و تکرار زیر نظر معلم دارد؛ نحوه مداد دست گرفتن دانش آموز تا یادگیری رسم الخط الفبا در مدرسه صورت می گی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناگزیر به بازگشایی مدارس هستیم/ آموزش آنلاین فرصت یادگیری را از کودکان می گیرد

ناگزیر به بازگشایی مدارس هستیم/ آموزش آنلاین فرصت یادگیری را از کودکان می گیرد