مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 اسفند 1400 ساعت 15:572022-02-24فرهنگي

تلاش جهت برگزاری باکیفیت جشنواره کارهای فرهنگی، بومی کهگیلویه و بویراحمد در سال آینده


مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره کارهای فرهنگی، بومی استان، گفت: در صورت تصمیم به برگزاری، - به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، امین درخشان ظهر امروز (5 اسفند ماه) در آیین اختتامیه نخستین جشنواره کارهای فرهنگی، بومی استان کهگیلویه و بویراحمد با عنوان عروسک سازی سنتی که همزمان با هفتمین دوره جایزه ملی فیروزه در یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: هیئت داوران در این جشنواره با نگاه دغدغه مند آثار را داوری کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد محور اصلی این جشنواره را بانوان دانست و گفت: این جشنواره یک برنامه جدید و ابتکار نویی بود که اتفاق افتاد.

وی مهم ترین رسالت مسئولان فرهنگی را در حوزه فرهنگ و هنر بحث توجه به تولید آثار در این دانست و افزود: آن چیزی که به هنرمند و آثار او اصالت می دهد، خلق اثر هنری بوده که هنرمند آن را تولید کرده است.

  درخشان یادآور شد: مهم ترین رویکرد ما در حوزه فرهنگ و هنر و در بسیاری از ابعاد و رشته های مختلف باید خلق آثار هنری باشد که این جشنواره هنری نیز در این راستا برگزار شد.

این مسئول حوزه فرهنگ و هنر ادامه داد: برگزاری این جشنواره در سال نخست، با ارسال حدود 85 اثر هنری کاری ارزشمند است و اگر برای سال آینده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش جهت برگزاری باکیفیت جشنواره کارهای فرهنگی، بومی کهگیلویه و بویراحمد در سال آینده

تلاش جهت برگزاری باکیفیت جشنواره کارهای فرهنگی، بومی کهگیلویه و بویراحمد در سال آینده