مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 اسفند 1400 ساعت 14:322022-02-24اقتصادي

اعطای وام 5 میلیاردی به بومی سازی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری


شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام تمدید فراخوان استفاده از تسهیلات وام وجوه اداره شده، از اعطای تسهیلات 5 میلیارد تومانی به بومی سازی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، فراخوان اعطای تسهیلات از محل وام وجوه اداره شده شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای توانمندسازی و توسعه مشارکت بخش غیردولتی در فعالیت های اصلی این شرکت، اعلام شده است.

اولویت اعطای تسهیلات شامل بومی سازی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری، سامانه های پایش تجهیزات، شبکه، سیستم های مدیریت ترافیک و امنیت، حمایت از رویدادها با هدف توسعه و گسترش کسب و کار شرکت زیرساخت، سیستم های مدیریت ترافیک و مدیریت شبکه و امنیت و نیز تحقیقات در زمینه تولید و تعمیر تجهیزات و کالیبراسیون تجهیزات اندازه گیری می شود.

میزان این تسهیلات تا سقف 50 میلیارد ریال و با نرخ تسهیلات حداکثر 8 درصد و با دوره بازپرداخت تا 36 ماه است و برای آن دوره تنفس 12 ماهه اعلام شده است.

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده که با استناد مفاد قوانین مرتبط در قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و آیین نامه اجرایی آن، تسهیلات وام وجوه اداره شده را متناسب با طرح پیشنهادی بخش غیردولتی و حسب اولویت ها، مقررات مندرج در سند دستورالعمل اعطای وام وجوه اداره شده شرکت ارت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعطای وام 5 میلیاردی به بومی سازی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری

اعطای وام 5 میلیاردی به بومی سازی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری