مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 اسفند 1400 ساعت 12:522022-02-21ورزشي

حضور مهدوی کیا در تیم امید مبهم است/ استقلال دو انجمن قانونی نیست


رییس کمیته ملی المپیک از برگزاری نشست هایی برای تعیین تکلیف سرمربی تیم فوتبال امید توسط فدراسیون فوتبال خبر داد.

- ، سیدرضا صالحی امیری در حاشیه رونمایی از تاریخ شفاهی ورزش در مورد این اقدام کمیته ملی المپیک توضیح داد و گفت: تالاری را در موزه ورزش افتتاح خواهیم کرد، نتیجه این اقدامات ماندگار خواهد بود.

بنای ما این است آنچه را که ضبط کردیم در شبکه های مختلف به صورت مستند پخش کنیم.

وی در مورد نشست با کامرانی فر در مورد تیم امید، گفت: سعی می کنیم به زودی این موضوع را حل کنیم.

امروز با کامرانی فر جلسه داشتم، برای ما مهم است ثبت نام تیم امید برای بازی های آسیایی زود انجام شود.

صالحی امیری با بیان اینکه بازی های المپیک هم پیش رو است و امید داریم این اتفاق بیفتد و طلسم فوتبال بشکند، ادامه داد: مسئله اصلی مورد بحث این است که در مورد تداوم حضور مهدوی کیا در تیم امید ابهام هست و قطعیت نیست، هنوز قرارداد رسمی با این مربی منعقد نشده و وی و دو دستیارش حضور فعال کنار تیم امید ندارند.

رییس کمیته ملی المپیک از پیگیری جلسات با فدراسیون فوتبال خبر داد و گفت: قرار است هفته آینده با فدراسیون برای ادامه روند حضور سرمربی و دستیارانش جلسه ای داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور مهدوی کیا در تیم امید مبهم است/ استقلال دو انجمن قانونی نیست

حضور مهدوی کیا در تیم امید مبهم است/ استقلال دو انجمن قانونی نیست