مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 اسفند 1400 ساعت 16:422022-02-20اقتصادي

عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات گفت: عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است.

- ، حشمت الله عسگری عصر یکشنبه در جلسه بررسی طرح های تسهیلاتی بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 اظهار داشت: عملکرد بعضی از بانک ها در این زمینه نامطلوب بوده به گونه ای که شاهد هیچ گونه پرداختی به متقاضیان نیستیم.

وی با انتقاد شدید از عملکرد برخی بانک ها از دستگاه های اجرایی خواست نسبت به برگزاری جلسات مستمر با متقاضیان و بانک های عامل اقدام کنند.

معاون اقتصادی استاندار تهران مبنای ارزیابی عملکرد بانک های عامل درگیر در تسهیلات بند الف تبصره 18 را میزان پرداختی به متقاضیان واحدهای تولیدی دانست و افزود: با توجه به زمان اندک باقیمانده جذب این تسهیلات تمام توان کارشناسی و مدیریتی خود را به کار گیرند و هرگونه اهمال در این زمینه قابل قبول نخواهد بود.

وی تکمیل فرمت نهایی معرفی طرح ها را توسط دبیرخانه کارگروه خواستار شد و از دستگاه های اجرایی خواست در این خصوص دبیرخانه را با ارسال به موقع اطلاعات متقاضیان و در صورت لزوم هم اندیشی کارشناسی یاری کنند.

معاون اقتصادی استاندار با اشاره به معرفی چند برابری طرح های تولیدی به بانک های عامل افزود: این موضوع نشان می دهد ظرفیت اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است

عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات «بند الف» نامطلوب است