مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 بهمن 1400 ساعت 08:072022-02-19اقتصادي

اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه قطارشهری در سال آینده


معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: در سال آینده از محل اوراق مشارکت، 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه قطارشهری در کشور در نظر گرفته شده است که سهم قابل توجهی به شیراز تعلق می گیرد.

- ایسنا/فارس معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: در سال آینده از محل اوراق مشارکت، 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه قطارشهری در کشور در نظر گرفته شده است که سهم قابل توجهی به شیراز تعلق می گیرد.

مهدی جمالی نژاد جمعه 29 بهمن در حاشیه تست گرم فاز اول خط دو قطار شهری شیراز و افتتاح همزمان چندین پروژه شهری نیز گفت: در سال 1401 تخصیص خوبی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر شیراز بویژه اتوبوس خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از شهرداری شیراز، جمالی نژاد با بیان اینکه در سه سال گذشته با بحران های مختلف و سختی از سیل تا کرونا را در کشور تجربه کردیم، اظهار کرد: علیرغم همه این بحران ها و مشکلات و با وجود همه تهدیدها و تحریم ها، روند اجرایی پروژه های کشور نه تنها متوقف نشد بلکه این روند نیز کند هم نشده است و تحقق این مهم حاصل تلاش همه دست اندرکاران است.

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به افتتاح بیش از 15 هزار و 600 پروژه با اعتبار بیش از 130 هزار میلیارد تومان در دهه فجر، گفت: افتتاح ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه قطارشهری در سال آینده

اختصاص 12 هزار میلیارد تومان برای توسعه قطارشهری در سال آینده