مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 بهمن 1400 ساعت 14:022022-02-17سياسي

جنگ ادراکی اعتقادات نیروهای انقلابی را هدف قرار داده است

جنگ ادراکی اعتقادات نیروهای انقلابی را هدف قرار داده است

مدیر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان گیلان با بیان اینکه در جنگ ادراکی و شناختی طرز تفکر برخی از خواص جامعه تغییر پیدا کرده است، گفت: جنگ ادراکی و شناختی اعتقادات عقاید و تفکر خواص به ویژه نیروهای انقلابی را هدف قرار می دهد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، حجت الاسلام والمسلمین ولی عادلی ظهر امروز در مراسم معارفه امام جمعه این شهر در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دشمن با جنگ شناختی و ادراکی وارد میدان شده و این نوع جنگ به مراتب سخت تر و پیچیده تر از دیگر جنگ ها است.

  مدیر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان گیلان با بیان اینکه در جنگ ادراکی و شناختی طرز تفکر برخی از خواص جامعه تغییر پیدا کرده است، تصریح کرد: جنگ ادراکی و شناختی اعتقادات عقاید و تفکر خواص به ویژه نیروهای انقلابی را هدف قرار می دهد.

  وی با اشاره به اینکه جنگ نظامی و سخت برخلاف جنگ ادراکی و شناختی باعث یکپارچگی جامعه و وحدت بین مردم می شود، بیان کرد: جنگ شناختی وحدت شکن بوده و دشمن به واسطه این جنگ با اندک هزینه ای اقدام به شایعه پراکنی و سیاه نمایی در جامعه می کند.

  دشمن با هزینه های میلیارد دلاری می خواهد به اعتقادات جوانان آسیب بزند  نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز در مراسم معارفه امام جمعه این شهر در محل سالن ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جنگ ادراکی اعتقادات نیروهای انقلابی را هدف قرار داده است

جنگ ادراکی اعتقادات نیروهای انقلابی را هدف قرار داده است