مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 بهمن 1400 ساعت 13:022022-02-15اقتصادي

8 مجوز وزارت صمت را تأیید نکردیم/ لزوم شفافیت در صدور مجوزهای کسب و کار


معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از مواردی که تا 18 اسفند در صدور مجوزهای کسب و کار باید عملیاتی شود شفاف شدن صدور مجوزها و الکترونیکی شدن فرآیند آن است.

- به گزارش داشت، ولی یک دلیل مهم موضوع مجوزها و سهولت ورود مردم به ویژه جوانان برای کسب و کار بود که متأسفانه بر اساس شاخص های موجود در دنیا رتبه بسیار بدی داریم و عملاً خودمان با دست خود نمی گذاریم مردم وارد کسب و کار شوند.

سبحانیان گفت: با توجه به اینکه در این بخش قوانین مترقی داریم، اما چون دستگاه های صادر کننده مجوز، تعارض منافع و امضا طلایی دارند دریافت مجوز بسیار سخت است و شفاف شدن فرآیند صدور مجوزها مشکل شده است.

وی خاطر نشان کرد: در اسناد تحولی دولت آمده که باید به سمت صدور مجوزهای کسب و کار برود تا مردم آثار خوب آن را در زندگی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته رویکرد مناسبی برای ساده سازی و شفاف سازی اتخاذ نشده بود تصریح کرد: در تبصره 18 قانون بودجه امسال در موضوع تسهیلات پرداختی به کسب و کارها که منجر به اشتغال می شود تقریباً در 6 ماهه اول سال اتفاقی نیفتاد، ولی در 6 ماهه دوم سال اقدامات بسیار گسترده توسط دستگاه انجام شد.

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: حدود 5 ماه است که مرکز پایش کسب و کار برای شفاف شدن مجوزها فعالیت می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

8 مجوز وزارت صمت را تأیید نکردیم/ لزوم شفافیت در صدور مجوزهای کسب و کار

8 مجوز وزارت صمت را تأیید نکردیم/ لزوم شفافیت در صدور مجوزهای کسب و کار