مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 بهمن 1400 ساعت 20:422022-02-13اقتصادي

بازدید استاندار آذربایجان غربی از دو واحد فعال در زمینه آبمیوه و کنسانتره در ارومیه


استاندار آذربایجان غربی در ادامه برنامه هفتگی خود در قالب یکشنبه های تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، از دو واحد فعال در حوزه آبمیوه و کنسانتره بازدید و با مدیران این دو واحد تولیدی دیدار و گفتگو کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی پیش از ظهر امروز یکشنبه 24 بهمن در جریان بازدید از دو واحد اقتصادی فعال در زمینه آبمیوه و کنسانتره در ارومیه با تا کید بر رفع موانع تولید و حمایت بیشتر از واحدهای تولیدی و صنعتی استان اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی استان باید به دنبال احصاء مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی بوده و برای حل این مشکلات همت مضاعف داشته باشند.

وی گفت: باید زمینه فروش محصولات باغی صنعتی و به ویژه سیب به صورت مستقیم به کارخانجات فراهم شود؛ چرا که باغداران در صورت فروش مستقیم سیب به کارخانجات، سود بیشتری می کنند.

  معتمدیان با تأکید بر لزوم همت مدیران جهت سهولت در روند فعالیت واحدهای تولیدی اظهار داشت: هر اقدامی که منجر به بهبود وضعیت تولید و افزایش سطح فعالیت واحدهای تولیدی شود، باید از جانب مدیران مورد حمایت قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای واحدهای تولید کنسانتره آذربایجان غربی گفت: باید شیوه درست و اصولی خرید مستقیم سیب و محصولات باغداران توسط کارخانجات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید استاندار آذربایجان غربی از دو واحد فعال در زمینه آبمیوه و کنسانتره در ارومیه

بازدید استاندار آذربایجان غربی از دو واحد فعال در زمینه آبمیوه و کنسانتره در ارومیه