مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 بهمن 1400 ساعت 14:072022-02-13بين الملل

کرزای تصمیم آمریکا مبنی بر تقسیم دارایی های افغانستان را محکوم کرد


رییس جمهوری پیشین افغانستان گفت که هفت میلیارد دلار دارایی مسدود شده این کشور به هیچ دولتی تعلق ندارد، بلکه فقط متعلق به مردم افغانستان است.

- کرزای تصمیم آمریکا مبنی بر "تقسیم دارایی های افغانستان" را محکوم کرد رییس جمهوری پیشین افغانستان گفت که هفت میلیارد دلار دارایی مسدود شده این کشور به هیچ دولتی تعلق ندارد، بلکه فقط متعلق به مردم افغانستان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری آسیا نیوز، این اظهارات حامد کرزای ، رییس جمهوری پیشین افغانستان پس از آن منتشر می شود که جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا اعلام کرد وجوهی که در آمریکا نگهداری می شود معادل هفت میلیارد دلار است که پس از فروپاشی دولت مرکزی افغانستان در ماه اوت 2021، از سوی واشنگتن مسدود شد.

نیمی از دارایی های باقی مانده شامل سه و نیم میلیارد دلار قرار است صرف کمک های بشردوستانه در افغانستان شود و نیم دیگر آن به بازماندگان حادثه 11 سپتامبر تخصیص خواهد یافت.

کرزای حین سخنرانی در یک کنفرانس مطبوعاتی در کابل، از دولت آمریکا خواست تا تمامی این مبالغ را به بانک مرکزی افغانستان برگرداند.

وی افزود که اگر این مبالغ بازگردد، نباید صرف مخارج روزانه شود بلکه باید ذخیره و حفظ گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرزای تصمیم آمریکا مبنی بر تقسیم دارایی های افغانستان را محکوم کرد

کرزای تصمیم آمریکا مبنی بر تقسیم دارایی های افغانستان را محکوم کرد