مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 بهمن 1400 ساعت 13:472022-02-13اقتصادي

معاون وزیر صمت: قیمت کالاها با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده کاهش یافت


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از 3 هزار قلم کالایی که در سه مرحله قبل در طرح درج قیمت تولیدکننده، روی آنها قیمت درج شده یک هزار و 700 قلم کالا قیمت آنها بین 5 تا 65 درصد کاهش یافته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، عباس تابش معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان  ظهر امروز در جلسه تنظیم بازار استان کرمان اظهار داشت: سه دوره طرح درج قیمت تولید کننده بر روی 3 هزار قلم  کالا و در دوره چهارم که از روز گذشته اجرای آن شروع شده، 5 هزار قلم کالا شامل می شود و در مجموع 8 هزار قلم کالا مشمول این طرح در کشور شده اند.

وی عنوان کرد: درج قیمت تولید کننده چند مشخصه دارد، یکی این است که هر عددی که بر روی کالا ثبت شود به عنوان فاکتور رسمی فروشنده محسوب می شود و مسئولیت درج قیمت با خود واحد تولیدی است.

تابش بیان کرد: سازمان امور مالیاتی مبنای دریافت مالیات را قیمت درج شده روی کالا برای تولیدکننده  لحاظ خواهد کرد و بازرسین ما زمان مراجعه به واحد دیگر مطالبه فاکتور از فروشنده نمی کنند و اصل را بر این می گذارند عدد درج شده روی کالا را خریداری کرده اند.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه فروشندگان موکلف هستند قیمت مصرف کنندگان را روی شلف به اطلاع عموم برسانند، گفت: زمانی من به عنوان مصرف کننده و خریدار نهایی یا بازرس قی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر صمت: قیمت کالاها با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده کاهش یافت

معاون وزیر صمت: قیمت کالاها با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده کاهش یافت