مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1400 ساعت 19:572022-02-12سياسي

مطالبه مردم، انتخاب «مدیر انقلابی» است


مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: مطالبه مردم در انتصاب ها بر انتخاب مدیر انقلابی است فردی که دغدغه مند تلاش شبانه روزی برای خدمت به جامعه باشد نه اینکه به فکر جیب خودش باشد.

- به گزارش، محمود نقوی شنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس آموزش و پرورش تویسرکان، بیان کرد: دشمنان بعد از پیروزی انقلاب از سال 57 تاکنون با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی با ترفندهای مختلف علیه ملت ایران ورود کردند.

وی با بیان اینکه قطار انقلاب بارها از سوی دشمن سنگ خورد اما با عنایت خداوند و هدایت خردمندانه رهبری هیچگاه از حرکت متعالی خود متوقف نشد، افزود: جایگاه حساس و حائز اهمیت آموزش و پرورش در رشد و توسعه یکی از ارکان مهم کشور است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: دشمن شبانه روز در تلاش برای ضربه زدن به ایران اسلامی است اگر خدای ناکرده بیدار نباشیم آسیب جبران ناپذیری شامل ما خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید حواسمان بر چگونگی و چرایی مسیر و نحوه عملکرد خودمان باشد تاکید کرد: انقلابی بودن، سلامت، توانمندی و تجربه را از ویژگی های یک مدیر موفق است.

نقوی بیان کرد: آموزش و پرورش استان متأسفانه در بخش های مختلف جایگاه مناسبی ندارد باید در این نهاد به مسائل فرهنگی و دینی به عنوان یک اصل واجب توجه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطالبه مردم، انتخاب «مدیر انقلابی» است

مطالبه مردم، انتخاب «مدیر انقلابی» است