مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1400 ساعت 12:422022-02-12پزشكي

تایید مشروط قرص ضد کرونای پاکسلووید در چین


به گفته مقامات بهداشتی چین، قرص ضدکرونای پاکسلووید برای درمان بزرگسالانی که مبتلا به نوع خفیف تا متوسط کووید19 بوده ​​و در معرض خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری هستند، - تاییدیه مشروط دریافت کرده است.

تنظیم کنندگان محصولات پزشکی در چین امروز (شنبه) از تایید مشروط قرص کرونای شرکت فایزر با عنوان پاکسلووید (Paxlovid) برای درمان بیماران مبتلا به کووید19 خبر دادند.

به گزارش ایسنا، این اولین قرص خوراکی ضد کروناویروس است که برای درمان این بیماری در چین تایید شده است.

به گفته مقامات بهداشتی چین، قرص ضدکرونای پاکسلووید برای درمان بزرگسالانی که مبتلا به نوع خفیف تا متوسط کووید19 بوده ​​و در معرض خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری هستند، تاییدیه مشروط دریافت کرده است.

همچنین در بیانیه منتشر شده توسط مقامات بهداشتی چین آمده است که مطالعات بیشتری در مورد این دارو باید انجام و به مقامات ارائه شود.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پیش از این نیز شرکت فایزر در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (2021) اعلام کرد که داروی پاکسلووید خطر بستری ناشی از ابتلا به کووید19 یا مرگ بر اثر عوارض ابتلا به این بیماری را در بیمارانی که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید کووید19 هستند اگر ظرف سه روز پس از شروع علائم مصرف شود تا 89 درصد و اگر ظرف پنج روز پس از شروع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تایید مشروط قرص ضد کرونای پاکسلووید در چین

تایید مشروط قرص ضد کرونای پاکسلووید در چین